Conrad Og Per - Odense

TEATER95b, Odense C

lør 23 feb 2019 20:00

Conrad Og Per - Stand Up Comedy Tour 2019

I starten af det nye år tager komikerne Conrad Molden (UK) og Per Sodemann (DK) på turné. Conrad tog Danmark med storm i 2018 med sit første onemanshow ‘DANGLISH - A Hyggelicious Comedy Tour’, hvor han lavede udsolgte shows flere steder rundt omkring i landet, efter hans video om danske bandeord gik viralt på facebook.Med sig har han Per Sodemann, som man kunne opleve som æsel ved Zulu Comedy Galla 2018.

Conrad Molden elsker Danmark, danskerne og hele vores hyggekultur, men han synes, at der er nogle enkelte ting, som danskerne godt kan tage et ekstra kig på. Hvem var f.eks. tossen der fandt på Gammel Dansk? Hvad er pålægschokolade og hvorfor bander vi så meget?

Per Sodemann er stadig relativ ny på den danske stand up scene, men han har allerede været finalist ved DM I Stand Up 17, optrådt på Stand Up Uden Grænser for Comedy Central og han er snart aktuel i den ny comedy serie ‘Sunday’ på YouSee comedy.
Kom og oplev det bedste fra begge verdener, når de to komikere optræder med deres bedste materiale og sammen skaber en fantastisk sjov aften for publikum.

OBS Conrad taler engelsk og Per taler dansk, så det anbefales at man forstår begge sprog.

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger